• Lorem ipsum

Prolyte-compatible truss-materiaal

Truss-onderdelen compatible met Prolyte-materiaal

Truss, hoekstukken, groundplates en connectors/accessoires van de serie HOFPRO kunnen worden gebruikt in combinatie met het standaardmateriaal van Prolyte. Hoewel de specs op het gebied van belastbaarheid niet identiek zijn aan die van Prolyte, is ervoor gezorgd dat de marges waarin ze verschillen zó ruim zijn dat HOFPRO en Prolyte naadloos op elkaar aansluiten en zonder terughoudendheid door elkaar en voor dezelfde toepassingen kunnen worden gebruikt.  

Bracing: 16 x 2mm

HOFPRO is er als driehoek en vierkant truss met een grote variéteit aan truss-lengtes en -vormen, met de bijbehorende hoekstukken in 2-, 3-, 4-, 5- en 6-wegversies met verschillende hoekconfiguraties. HOFPRO gebruikt een bracing van 16 x 2mm, dezelfde als die van Prolyte en wijkt daarmee af van de bracing die HOF op hun eigen series toepast. 

Heavy duty truss

Het gaat om de HOFPRO X300D en H30D (driehoek truss), en X300V en H30V (vierkant truss). De X300D en X300V vertegenwoordigen de standaardserie, terwijl de H30D en H30V heavy duty-versies zijn. Respectievelijk gebruiken deze series buis van 50 x 2mm (X-serie) en 48 x 3mm (H-serie), waarbij vanzelfsprekend de H30 heavy duty truss voor het zwaardere werk is.

Truss alternatief

HOFPRO truss is verkrijgbaar in aluminium en zwart. HOF biedt met HOFPRO een welkom alternatief voor gebruikers die al met Prolyte bouwen of die op een simpele manier willen aansluiten bij projecten met Prolyte-collega's.    

..