• Lorem ipsum

Basic takelsturing | SRS Rigging

De Basic-artikelen binnen de categorie Takelsturing zijn bedoeld voor de basisklussen. Simpelweg omhoog of naar beneden door middel van een GO-knop met een of meer kanalen, en natuurlijk een noodstop. Wel vind je in deze categorie ook units voor wandmontage, rackmontage en voor gebruik op locatie.

Low Voltage en Direct Voltage

2-knaals takelsturing in Low Voltage-versieVerreweg de meeste takelsturingen zijn er in Low Voltage- en Direct Voltage-versies. In het eerste geval gaat het om een takelsturing die een stuurspanning + de voeding levert en in het tweede geval wordt de takel rechtstreeks aangestuurd door middel van voedingspanning. Zo is de budgetvriendelijk SRS Yellowbox er in de DV-versie en een LV-versie, terwijl ook de zeer geavanceerde en uitgebreide SRS 12-kanaals AHD leverbaar is met Low Voltage en Direct Voltage.

Gele en rode connectors

Direct Voltage heeft zekere voordelen. De aansturing is simpeler, door twee fases in de voeding te verwisselen verandert de takel van richting, waardoor je maar één kabel hoeft aan te sluiten. Dit maakt de constructie eenvoudiger en daardoor goedkoper. Low Voltage gebruik daarentegen een extra kabel/aansluiting voor de sturing en biedt daarmee meer functionaliteit. In het geval van Low Voltage-sturing is de voedingskabel voorzien van de bekende rode CEE-connector en de kabel met het stuursignaal van een gele CEE-connector.

..
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing yellowbox - DV
SRS Rigging Takelsturing yellowbox - DV
De takelsturing yellowbox - DV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan kosteneffectieve takelsturing met hoge kwaliteit en alle basisfuncties.
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing 4-kanaals Peli case - DV
SRS Rigging Takelsturing 4-kanaals Peli case - DV
De takelsturing 4-kanaals Peli case - DV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan kosteneffectieve takelsturing met hoge kwaliteit en alle basisfuncties.
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing 8-kanaals Peli case - DV
SRS Rigging Takelsturing 8-kanaals Peli case - DV
De takelsturing 8-kanaals Peli case - DV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan kosteneffectieve takelsturing met hoge kwaliteit en alle basisfuncties.
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing 12-kanaals  - DV
SRS Rigging Takelsturing 12-kanaals - DV
De takelsturing 12-kanaals - DV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan kosteneffectieve takelsturing met hoge kwaliteit en alle basisfuncties.
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing 4-kanaals - DV
SRS Rigging Takelsturing 4-kanaals - DV
De takelsturing 4-kanaals - DV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan kosteneffectieve takelsturing met hoge kwaliteit en alle basisfuncties.
Showgear Showgear | PLE-30-40-Box 4 / 8 kanaals kettingtakelbesturing
Showgear | PLE-30-40-Box 4 / 8 kanaals kettingtakelbesturing
Showgear | PLE-30-40-Box 4 / 8 kanaals kettingtakelbesturing
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing 4-kanaals Peli case - LV
SRS Rigging Takelsturing 4-kanaals Peli case - LV
De takelsturing 4-kanaals Peli case - LV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan kosteneffectieve takelsturing met hoge kwaliteit en alle basisfuncties.
Showgear Showgear | PLE-30-040 4-kanaals kettingtakelbesturing
Showgear | PLE-30-040 4-kanaals kettingtakelbesturing
Showgear | PLE-30-040 4-kanaals kettingtakelbesturing
Controller in Peli Case 32A input - 16A output LV
Controller in Peli Case 32A input - 16A output LV
Controller in Peli Case 32A input - 16A output LV
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing 8-kanaals Peli case - LV
SRS Rigging Takelsturing 8-kanaals Peli case - LV
De takelsturing 8-kanaals Peli case - LV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan kosteneffectieve takelsturing met hoge kwaliteit en alle basisfuncties.
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing 6-kanaals Peli case - LV
SRS Rigging Takelsturing 6-kanaals Peli case - LV
De takelsturing 6-kanaals Peli case - LV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan kosteneffectieve takelsturing met hoge kwaliteit en alle basisfuncties.
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing 8-kanaals - LV
SRS Rigging Takelsturing 8-kanaals - LV
De takelsturing 8-kanaals - LV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan kosteneffectieve takelsturing met hoge kwaliteit en alle basisfuncties.
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing wandmontage - LV
SRS Rigging Takelsturing wandmontage - LV
De Takelsturing wandmontage - LV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan kosteneffectieve takelsturing met hoge kwaliteit en alle basisfuncties.
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing 12-kanaals  - LV
SRS Rigging Takelsturing 12-kanaals - LV
De takelsturing 12-kanaals - LV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan kosteneffectieve takelsturing met hoge kwaliteit en alle basisfuncties.
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing yellowbox - LV
SRS Rigging Takelsturing yellowbox - LV
De takelsturing yellowbox - LV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan kosteneffectieve takelsturing met hoge kwaliteit en alle basisfuncties.
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing 2-kanaals LV wandbox
SRS Rigging Takelsturing 2-kanaals LV wandbox
De takelsturing 2-kanaals LV wandbox van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan kosteneffectieve takelsturing met hoge kwaliteit en alle basisfuncties.
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing 8-kanaals - DV
SRS Rigging Takelsturing 8-kanaals - DV
De takelsturing 8-kanaals - DV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan kosteneffectieve takelsturing met hoge kwaliteit en alle basisfuncties.
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing 4-kanaals - LV
SRS Rigging Takelsturing 4-kanaals - LV
De takelsturing 4-kanaals - LV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan kosteneffectieve takelsturing met hoge kwaliteit en alle basisfuncties.
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing wandmontage - DV
SRS Rigging Takelsturing wandmontage - DV
De Takelsturing wandmontage - DV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan kosteneffectieve takelsturing met hoge kwaliteit en alle basisfuncties.
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing 2-kanaals wandbox - DV
SRS Rigging Takelsturing 2-kanaals wandbox - DV
De takelsturing 2-kanaals wandbox - DV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan kosteneffectieve takelsturing met hoge kwaliteit en alle basisfuncties.