• Lorem ipsum

Klantenservice

Megalight - Uw partner in licht, geluid | Rigging en verbruiksartikelen

Gevestigd in het hart van Brussel sinds eind 1992, heeft Megalight zich ontwikkeld van een bedrijf gespecialiseerd in de verhuur van licht- en geluidsapparatuur voor concerten tot een betrouwbare partner in de levering van kwalitatieve verlichtings- en geluid producten. Met bijna drie decennia ervaring staan we bekend om onze diepgaande kennis van de sector en de nauwe banden die we met onze klanten hebben opgebouwd.

Onze Geschiedenis

We zijn begonnen met het aanbieden van verhuur diensten en door de jaren heen hebben we onze diensten uitgebreid naar verkoop, in eerste instantie focussend op consumables en later toevoegend dimmersystemen en belichtingssets, welke we zelf installeerden. Door de jaren heen hebben we ons genesteld in verschillende delen van Brussel; van Anderlecht tot Evere en Elsene. Nu, bijna 20 jaar later, zijn we trots om u te verwelkomen in onze huidige winkel op Parnassusgaarde 13D, 1050 Brussel.

Onze Expertise

Bij Megalight zijn we trots op onze snelle reactie op aanvragen en onze supersnelle leveringsservice. Ons team is altijd beschikbaar om te luisteren naar uw behoeften, biedt deskundig advies en deelt nuttige tips om u te helpen het beste product voor uw vereisten te vinden. Onze ruime voorraad aan consumables staat garant voor een breed scala aan opties om uit te kiezen.

Onze Producten

We zijn een trotse leverancier van topmerken zoals Osram, Lee Filters, Nichiban, Advance, RVE en LDR. Deze merken weerspiegelen de kwaliteitsnormen en de betrouwbaarheid waar Megalight voor staat.

Bezoek Onze Winkel

U bent van harte welkom om onze fysieke winkel te bezoeken van maandag tot vrijdag tussen 09:00 en 16:00 uur. We zijn gesloten op zaterdag en zondag. Hier kunt u onze producten van dichtbij bekijken en persoonlijk advies krijgen van ons deskundige team.

Online Shoppen

Voor een gemakkelijke en snelle aankoopervaring, bezoek onze webshop op www.mega-light.be. Profiteer van onze snelle leveringsservice: bestellingen geplaatst vóór 17:00 worden dezelfde werkdag verzonden vanuit ons centrale magazijn. Let op: de winkelvoorraad wordt niet online weergegeven. Wilt u een product of bestelling ophalen, neem dan contact met ons op via [email protected] of bel ons op +32(0)25120525.

Openingstijden
 • Maandag
  09:00 - 16:00
 • Dinsdag
  09:00 - 16:00
 • Woensdag
  09:00 - 16:00
 • Donderdag
  09:00 - 16:00
 • Vrijdag
  09:00 - 16:00
 • Zaterdag
  closed
 • Zondag
  closed