• Lorem ipsum

Rackmontage takelsturing | SRS Rigging

Zowel voor zwaardere installaties op locatie als bij permanente plaatsing is het handig om takelsturing in een 19-inch-rack te plaatsen. Dat maakt onderhoud en service nog simpeler en je kunt altijd kiezen voor verrijdbare racks. Rackmontage wordt bij takelsturing dan ook gezien als een soort standaardvorm.

Variaties en remotes

De keuze bij takelsturing in racks is zeer uitgebreid, zowel m.b.t. het aantal aan te sturen takels als de verschijningsvorm van de uitgangen. Ook is er een royale keuze uit modellen met draadloze bediening en bestaat bij een aantal modellen de optie van groeperen.
Natuurlijk worden de takelsturingen voor rackmontage ook geleverd in zowel DV- als LV-uitvoeringen (Direct Control of Low Voltage). 

..
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing 4-kanaals - LV
SRS Rigging Takelsturing 4-kanaals - LV
De takelsturing 4-kanaals - LV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan kosteneffectieve takelsturing met hoge kwaliteit en alle basisfuncties.
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing 8-kanaals - DV
SRS Rigging Takelsturing 8-kanaals - DV
De takelsturing 8-kanaals - DV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan kosteneffectieve takelsturing met hoge kwaliteit en alle basisfuncties.
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing 12-kanaals - DV
SRS Rigging Takelsturing 12-kanaals - DV
De takelsturing 12-kanaals - DV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan kosteneffectieve takelsturing met hoge kwaliteit en alle basisfuncties.
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing 4-kanaals AHD - DV
SRS Rigging Takelsturing 4-kanaals AHD - DV
De takelsturing 4-kanaals AHD- DV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen van gebruikers voor takelsturingen.
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing 8-kanaals AHD - DV
SRS Rigging Takelsturing 8-kanaals AHD - DV
De takelsturing 8-kanaals AHD - DV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen van gebruikers voor takelsturingen.
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing 12-kanaals AHD - DV
SRS Rigging Takelsturing 12-kanaals AHD - DV
De Takelsturing 12-kanaals AHD - DV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen van gebruikers voor takelsturingen.
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing 12-kanaals - LV
SRS Rigging Takelsturing 12-kanaals - LV
De takelsturing 12-kanaals - LV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan kosteneffectieve takelsturing met hoge kwaliteit en alle basisfuncties.
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing 4-kanaals GMC - DV
SRS Rigging Takelsturing 4-kanaals GMC - DV
De Takelsturing 4-kanaals GMC - DV van SRS Rigging is een takelsturing die alleen werkt met bijbehorende afstandsbediening.
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing 8-kanaals GMC - DV
SRS Rigging Takelsturing 8-kanaals GMC - DV
De Takelsturing 8-kanaals GMC - DV van SRS Rigging is een takelsturing die alleen werkt met bijbehorende afstandsbediening.
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing 12-kanaals GMC - DV
SRS Rigging Takelsturing 12-kanaals GMC - DV
De Takelsturing 12-kanaals GMC - DV van SRS Rigging is een takelsturing die alleen werkt met bijbehorende afstandsbediening.
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing 12-kanaals AHD - WDV - Wireless remote
SRS Rigging Takelsturing 12-kanaals AHD - WDV - Wireless remote
De Takelsturing 12-kanaals AHD - WDV - Wireless remote is een digitale takelsturing met ingebouwde draadloze afstandbediening.
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing 4-kanaals AHD - LV
SRS Rigging Takelsturing 4-kanaals AHD - LV
Deze Takelsturing 4-kanaals AHD -LV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen van gebruikers voor takelsturingen.
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing 8-kanaals AHD - LV
SRS Rigging Takelsturing 8-kanaals AHD - LV
Deze Takelsturing 8-kanaals AHD -LV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen van gebruikers voor takelsturingen.
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing 12-kanaals AHD - LV
SRS Rigging Takelsturing 12-kanaals AHD - LV
Deze Takelsturing 12-kanaals AHD -LV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen van gebruikers voor takelsturingen.
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing 16-kanaals AHD - LV
SRS Rigging Takelsturing 16-kanaals AHD - LV
Deze Takelsturing 16-kanaals AHD -LV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen van gebruikers voor takelsturingen.
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing 24-kanaals AHD - LV
SRS Rigging Takelsturing 24-kanaals AHD - LV
Deze Takelsturing 24-kanaals AHD -LV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen van gebruikers voor takelsturingen.
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing 8-kanaals AHD - WLV - Wireless remote
SRS Rigging Takelsturing 8-kanaals AHD - WLV - Wireless remote
De Takelsturing 8-kanaals AHD - WLV - Wireless remote is een digitale takelsturing met ingebouwde draadloze afstandbediening.
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing 12-kanaals AHD - WLV - Wireless remote
SRS Rigging Takelsturing 12-kanaals AHD - WLV - Wireless remote
De Takelsturing 12-kanaals AHD - WLV - Wireless remote is een digitale takelsturing met ingebouwde draadloze afstandbediening.
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing 8-kanaals - LV
SRS Rigging Takelsturing 8-kanaals - LV
De takelsturing 8-kanaals - LV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan kosteneffectieve takelsturing met hoge kwaliteit en alle basisfuncties.
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing 16-kanaals AHD - DV
SRS Rigging Takelsturing 16-kanaals AHD - DV
De Takelsturing 16-kanaals AHD - DV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen van gebruikers voor takelsturingen.
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing 24-kanaals AHD - DV
SRS Rigging Takelsturing 24-kanaals AHD - DV
De Takelsturing 24-kanaals AHD - DV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen van gebruikers voor takelsturingen.
SRS Rigging* SRS Rigging Takelsturing 4-kanaals - DV
SRS Rigging Takelsturing 4-kanaals - DV
De takelsturing 4-kanaals - DV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan kosteneffectieve takelsturing met hoge kwaliteit en alle basisfuncties.